Uw webwinkel en koppelingen via het internet

Dat winkelen meer en meer online via webshops wordt gedaan is wel duidelijk, al jaren nemen de verkopen via internet gestaag toe. Deze continue groei vraagt ook om automatisering van de verwerking van de orders. 

Koppelen met leveranciers
Een aantal van onze opdrachtgevers heeft duizenden producten in het assortiment. En dat assortiment muteert ook met regelmaat. Als je de koppeling kunt leggen met de bestanden van je leveranciers en de mutaties automatisch worden verwerkt, door de producten direct in de webshop in de juiste categorieën te verschijnen, dan wordt het leven een stuk aangenamer. 

Administratieve verwerking
Zodra een order in uw webshop wordt geplaatst, moet deze voor de administratieve verwerking ook in je backoffice-systeem worden ingevoerd. Bijvoorbeeld in Exact. Wel zo handig wanneer dit automatisch gebeurt. Zodat de factuur automatisch naar de opdrachtgever wordt gemaild. 

Koppeling met betaalprovider
Een opdracht moet betaald worden en dat noodzaakt een koppeling met een betaalprovider om de diverse betaalsystemen te ontsluiten. Denk hierbij aan het veel toegepaste iDeal, voor betalingen via uw bank. Minder bekend is het Scandinavische Klarna, dat het mogelijk maakt om klanten te laten bestellen en pas na levering te betalen. Hebben wij van gett eveneens ervaring mee. 

Logistieke services
Vervolgens moet de order worden bezorgd, gett kan ook de koppeling met logistieke partners regelen, zodat de bestelschema’s en pakbonnen automatisch worden gegenereerd en beschikbaar worden gesteld, bijvoorbeeld aan Post.nl. En uw klant de zending online kan volgen. 

Relatie management
Onderhouden uw accountmanagers het contact met de klanten dan is het essentieel dat zij weten wat er online wordt besteld. Dan moeten de online opdrachten worden verwerkt in het Relatie Management Systeem, ofwel het CRM-systeem. 

Prijsvergelijkers
Er zijn platforms op internet waar producten en prijzen kunnen worden vergeleken.Beslist.nl en Kieskeurig.nl zijn de bekendste.Beslist.nl trekt maandelijks al meer dan 4 miljoen bezoekers.Ook voor dit soort koppelingen kan NoviSites u van dienst zijn. Wilt u uw webshop onderscheidend en succesvol maken?

Bel of mail gerust voor een afspraak op de grond, met een vers gemalen kop koffie.

Facebook
LinkedIn
Twitter

Or subscribe to our newsletter if you want to keep updated