/assets/partners/bigcommerce-white.svg /assets/partners/shopware-business-partner-white.svg /assets/partners/prestashop-platinum-white.svg

we maximize E-commerce revenue

WE ARE E-COMMERCE

Wij ontwikkelen slimme webshops en websites gericht op jouw online succes. Dat doen wij met een team van creatieve designers, developers en slimme digital marketing specialisten. Dit doen wij al sinds 1999.

PrestaShop webshop .

Op zoek naar een Platinum PrestaShop Partner? Gett heeft meer dan 10 jaar ervaring met PrestaShop! Wij kunnen helpen met supportvragen en het bouwen van een nieuwe webshop.

Bigcommerce webshop .

Wat jij ook nodig hebt om jouw e-commerce op het volgende niveau te brengen, gett heeft de expertise om met Bigcommerce de beste oplossing voor jou te vinden en deze te realiseren.

WordPress website .

Bij gett zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites. Wij bouwen een mooie, snelle website die jou helpt bij het bereiken van jouw doelen. 

Digitale Marketing .

Wij creëren effectieve online campagnes! Wij zorgen voor een hogere naamsbekendheid, meer leads en meer (herhaal) aankopen.

Platinum Partner PrestaShop

Wij zijn Platinum Partner van PrestaShop en daar zijn wij trots op. Het is niet zonder reden dat wereldwijd al meer dan 200.000 webwinkeliers vertrouwen op dit content management systeem (CMS). Je kunt er namelijk een razendsnelle webshop mee laten bouwen die je vervolgens zelf eenvoudig kunt beheren. Helemaal op maat en met alle functies die je maar kunt bedenken.

ONZE LAATSTE UPDATES!

GETT TO KNOW US

Wij zijn gett. Full service e-commerce bureau. Full service, want we geloven dat alle digitale gebieden samen moeten werken om maximaal rendement te kunnen behalen. En dat boksen we graag voor elkaar.

EEN AANTAL STATISTIEKEN

4Landen
250+Projecten
21Collega's
20Jaren ervaring